Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Vervoer per Luxe Touringcar bij uitvaart, begrafenis of crematie

De luxe touringcars zijn te huur voor alle voorkomende reizen. Ook voor vervoer tijdens uitvaart, begrafenis of crematie zijn de luxe touringcars uitermate geschikt.

Uitvaart, Begrafenis of Crematie

Taxi & Tour P. van de Pol BV verzorgt het vervoer van overledenen, nabestaanden of belangstellenden tijdens een uitvaart met stijlvolle karakteristieke zwarte touringcars tussen huisadres, rouw- of uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats of crematorium.

Tegen aantrekkelijke tarieven biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV een scala van zwarte touringcars aan met diverse mogelijkheden en passagierscapaciteiten. Wij garanderen u direct te kunnen melden of er nog voldoende beschikbaarheid is binnen het wagenpark voor uw verzoek en de daarmee gemoeide kosten.

De chauffeurs hebben geruime ervaring met het vervoer tijdens uitvaarten en geven een piëteitsvolle invulling aan de vervoersdienst.

Naast het vervoer per stijlvolle zwarte touringcar kunnen wij ook catering in de vorm van bijvoorbeeld lunchpakketten verzorgen voor tijdens het vervoer.

Uitvaartverzorgingen kunnen contact opnemen voor het bespreken van bijvoorbeeld vaste tarieven of de mogelijkheden voor representatie

UITVAARTBUS

Voor het vervoeren van een overleden persoon én de nabestaanden in één voertuig biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV een prachtige uitvaartbus. Deze zwarte minitouringcar beschikt over een plaats voor de overledene (in kist) én biedt een zitplaats aan maximaal 14 nabestaanden.
Een uitvaartbus is een bus of touringcar die wordt gebruikt om de overledene en de rouwenden te vervoeren naar de locatie waar de uitvaartplechtigheid plaatsvindt. De bus kan ook gebruikt worden om de overledene naar de begraafplaats of crematorium te vervoeren.

Meer informatie over de uitvaartbus in het bijzonder kunt u vinden op de website: www.uitvaartbussen.nl (onderdeel van Taxi & Tour P. van de Pol BV)

Stijlvolle zwarte touringcars

Overeenkomstige onderlinge uitstraling, geschikt vanaf 4 tot maximaal 63 gasten per voertuig.

UITVAARTBUS

Uitvaartbussen zijn ingericht om overledene én nabestaanden te vervoeren tijdens de uitvaart. De uitvaartkist wordt op stijlvolle wijze aan boord van de touringcar geplaatst waarna de nabestaanden kunnen plaatsnemen rondom de overledene. Zo legt men gezamenlijk de laatste reis af naar begraafplaats of crematorium.

Meer informatie over de uitvaartbus in het bijzonder kunt u vinden op de website: www.uitvaartbussen.nl (onderdeel van Taxi & Tour P. van de Pol BV)

UITVAARTVOLGBUS

Uitvaartvolgbussen zijn ingericht om nabestaanden of belangstellenden te vervoeren tijdens de uitvaart. De uitvaartkist wordt per rouwauto, rouwkoets of uitvaartbus vervoerd tijdens de laatste reis naar begraafplaats of crematorium.

STIJLVOL EN DISCREET

Zowel de uitvaartbussen als de uitvaartvolgbussen zijn piëteitsvolle voertuigen in statige zwarte kleurstelling zonder opzichtige reclame-uitingen aan het exterieur. De ramen van de voertuigen zijn geblindeerd waardoor privacy aan boord geboden wordt.

PERSOONLIJKE INVULLING

De uitvaartbussen en uitvaartvolgbussen bieden de mogelijkheid om aan boord persoonlijke foto's en films te tonen via de aanwezige lcd-schermen. Uiteraard kan ook persoonlijke invulling gegeven worden aan (achtergrond)muziek welke tijdens de rit wordt afgespeeld.
De af te leggen route van de laatste reis kan voeren langs plekken met emotionele waarde, zoals geboortehuis, voormalige woon- of werkplekken.

PROFESSIONEEL EN ERVAREN

Taxi & Tour P. van de Pol BV is een professionele partner welke beschikt over de wettelijke communautaire vergunning personenvervoer, voldoet aan de eisen van interne vervoersmanager en financiële draagkracht én beschikt over adequate verzekeringen op de voertuigen en de onderneming.
Het bedrijf is opgericht in 1887 en verzorgt sinds 1910 onafgebroken al rouwvervoer. Alle chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring met rouwvervoer en voertuigbeheersing, waardoor zij een piëteitsvolle invulling kunnen geven die past bij uitvaarten.

ALTIJD BEREIKBAAR

Rouwvervoer moet vrijwel altijd op korte termijn geregeld worden, daarom zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, direct te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)341 - 260006 voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en reserveringen.

Vele voordelen

De inzet van een touringcar tijdens een uitvaart heeft een groot aantal voordelen:

 • Geen parkeerproblemen
  Ideaal voor plaatsen waar weinig parkeergelegenheid beschikbaar is.
 • Meer passagiers, minder kosten
  De inzet van één touringcar komt qua kosten vaak overeen met de inzet van enkele volgauto's. Dit terwijl er meer passagiers vervoerd kunnen worden.
 • Samenzijn
  In tegenstelling tot aparte volgauto's kunnen per touringcar grotere gezelschappen tezamen reizen. Hetgeen een intieme sfeer en een saamhorig gevoel creëert en waarnodig troost kan bieden.
 • Meer comfort
  Alle touringcars binnen het wagenpark beschikken over een tal van comfor opties die het reizen zo comfortabel mogelijk maken.
 • Veilig en milieuvriendelijk
  Het vervoer per touringcar is de veiligste vorm van vervoer en omdat één touringcar meerdere auto's kan vervangen is het vervoer ook milieuvriendelijker.

CONTACT EN OFFERTE FORMULIER

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .