Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Werknemers Vervoer

Taxi & Tour P. van de Pol BV is gespecialiseerd in het zakelijke vervoer. Het vervoer van werknemers naar en vanaf de werkplek is daar een onderdeel van. Wij bieden een tal van mogelijkheden aan.

Werknemers vervoer

Taxi & Tour P. van de Pol BV is gespecialiseerd in het zakelijke vervoer. Het vervoer van werknemers naar en vanaf de werkplek is daar een onderdeel van. Wij bieden een tal van mogelijkheden aan.


Verhuizing of verplaatsing van de werkplek

Uw bedrijf of afdeling gaat verhuizen of wordt verplaatst naar een andere locatie. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor de woon-werk-verkeer situatie van de medewerkers. Neem negatieve gevolgen van het woon-werk-verkeer weg door de inzet van een touringcar. Deze touringcar kan dagelijks starten vanaf iedere gewenste locatie, hetzij de 'oude' werkplek, een nabij gelegen station, P+R terrein of carpoolplaats. Op vooraf vastgelegde tijden kan een pendeldienst worden ingesteld. Ook kunnen afwijkende tijden of extra pendeldiensten worden toegevoegd. Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt oplossingen voor zowel tijdelijke als permanente opdrachten.


Outsourcing van personeel

Een team dat bijvoorbeeld catering verzorgt tijdens een evenement op een locatie ver buiten de reguliere standplaats. Uw medewerkers laten reizen per eigen vervoer of per openbaar vervoer is soms erg prijzig of zelfs niet mogelijk op de gewenste tijden. Een pendeldienst per touringcar zou de aangewezen oplossing kunnen zijn voor voordelig en doeltreffend vervoer van de medewerkers.


Nieuw in 2020/2021: Samenwerking met BUSUP

Speciaal voor het werknemersvervoer is Taxi & Tour P. van de Pol BV een samenwerking aangegaan met de internationale partner BUSUP. BUSUP biedt het meest geavanceerde technologisch platform voor gedeelde zakelijke mobiliteits diensten. BUSUP biedt het volgende:

  • Aanpasbaar online reserveringsplatform
  • web portaal voor beheer, tracking en rapportage
  • Passagiersbeheersysteem per kostenplaats
  • Meerdere operators onderaannemings- en beheersysteem
  • Vereenvoudigd facturering controlesysteem
  • Route optimalisatie technologie
  • Dagelijks operatie en afhandeling van incidenten
  • 24/7 Klantenservice

De samenwerking met BUSUP biedt de opdrachtgevers van Taxi & Tour P. van de Pol BV een veilig alternatief voor het openbare vervoer.

CONTACT EN OFFERTE FORMULIER

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Duidelijke kosten vooraf inzichtelijk

Door de ruime ervaring met alle type gasten, van schoolreisje tot zakelijke delegatie, én op alle denkbare bestemmingen, kunnen wij u vooraf optimaal informeren over de kosten.
Al onze offerteprijzen worden gespecificeerd met eventuele kosten voor parkeren, tol en verzorging/overnachting van de chauffeur(s).

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk.

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.