Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Offerte Aanvragen

Gebruik het onderstaande uitgebreide formulier om een offerte voor het vervoer van uw bedrijfsuitje , groepsreis , school- of excursiereis , sportreis , wintersportreis of zakelijke reis bij ons aan te vragen. In het formulier kunt u het reisschema zo nauwkeurig mogelijk specificeren. Op werkdagen beantwoorden wij uw aanvragen binnen 4 uur.

Offerte Aanvraag Uitgebreid

Overige contactmogelijkheden

U kunt ook uw aanvraag telefonisch bij ons kenbaar maken via het telefoonnummer +31 (0) 341 26 000 6 . Wij zijn 24 / 7 bereikbaar op dit nummer.

Ook per email info@viptouringcar.nl zullen wij u op werkdagen binnen 4 uur berichten.

Middels de groene button rechts halverwege de pagina kunt u een chatgesprek met ons starten (indien aanwezig). En een eenvoudig contactformulier kunt u vinden op onze hoofdpagina .

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.