Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Vervoer per Luxe Touringcar bij Bruiloft of Trouwerij

De luxe touringcars zijn te huur voor alle voorkomende groepsreizen. Voor vervoer bij bruiloften of trouwerijen zijn de luxe touringcars zelfs uitermate geschikt.

Bruiloft of trouwerij

Gaan jullie trouwen? Allereerst van harte proficiat met jullie voorgenomen huwelijk! Op deze pagina vertellen wij jullie graag over de diverse mogelijkheden die de inzet van een touringcar bij jullie bruiloft geweldig maakt.
Ben je een wedding-planner of ceremoniemeester ? Ook dan is deze pagina uiterst interessant om door te nemen om het bruidspaar te voorzien van een eerste klas service !


Bij een bruiloft komt veel kijken: de meest perfecte trouwlocatie, de mooiste bruidsjurk, de puikste bruidsfotografie en meest prachtige trouwringen. Daar mag het beste vervoer natuurlijk niet ontbreken.

Geheel in stijl, jullie stijl!

De al van zichzelf stijlvol zijnde touringcars kunnen ook worden voorzien van belettering of bestickering op de zijden, voor- of achterkant van de voertuigen.

Stijlvolle vloot

Het oog wil ook wat! Ons volledige wagenpark van moderne touringcars is aan de buitenzijde voorzien van onze karakteristieke huiskleur: Carbon-Zwart met zilvergrijze accenten. Een uitstraling die moeiteloos past bij iedere gewenste sfeer, van modern tot klassiek.
Ook aan boord van de voertuigen heerst een stijlvolle sfeer. Wij beschikken over touringcars in vele varianten, van tourist-klasse tot comfort- of royal-klasse, maar ook onze vip-klasse voertuigen lenen zich uitstekend voor de inzet bij een bruiloft.
Bekijk online de diverse voertuigen uit onze vloot via de onderstaande button of neem contact met ons op om de voertuigen vooraf eens te bezichtigen op ons bedrijf.

Ontzorgen

Als bruidspaar wil je graag een perfecte dag beleven. Stress hoort daar zeker niet bij.
Ondanks de duidelijke beschrijvingen die jullie aan Ome Jan hadden gegeven reed hij samen met Tante Eef in zijn eigen auto toch volledig de verkeerde kant op. Voorkom dat daggasten 'verdwalen' tussen de verschillende locaties op jullie dag. Het hele gezelschap zonder probleem van A naar B per luxe touringcar maakt dat mogelijk.
Onze planner(s) en chauffeur(s) bereiden zich ruim van te voren voor op de te rijden routes. Eventueel aanwezige obstakels worden in een vroeg stadium gedetecteerd en in samenspraak opgelost.

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk.

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.
Vervoer per touringcar behoort al jaren tot de meest veilige vervoersvormen over de weg. Vanuit het oogpunt van de passagiers is het zelfs het meest veilige vervoersmiddel over de weg.
Eén touringcar vervangt meerdere personenauto's en draagt bij aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen, dankzij een efficiënte planning én uiterst schone motoren die voldoen aan de allerlaatste eisen.

CONTACT EN OFFERTE FORMULIER

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .

Betrek de vervoerder al in een vroeg stadium bij de wensen

Taxi & Tour P. van de Pol BV denkt graag mee met al haar klanten om te komen tot de meest perfecte vervoersoplossing. Door ons al vroeg in het stadium van plannen en wensen te betrekken kunnen wij tips aandragen en obstakels weten te voorkomen.
Het is niet dat wij elke dag onze luxe touringcars inzetten voor een bruiloft, maar ieder jaar toch vele tientallen keren per jaar maakt een bruidspaar gebruik van onze vervoersdiensten. De ervaring en kennis die wij hiermee hebben opgedaan, want wij bestaan al sinds 1887, willen wij graag met het bruidspaar delen om er zo écht een onvergetelijke dag van te maken.

Regionaal, nationaal en internationaal

Zolang er een weg naar toe ligt, brengt Taxi & Tour P. van de Pol BV u naar iedere gewenste bestemming. Dat geldt uiteraard ook voor het vervoer per luxe touringcar(s) bij bruiloften.
De inzet van touringcars bij bruiloften kent vele voordelen. Bij regionale of plaatselijke ritten kunnen de voordelen verschillen dan bij nationale of zelfs internationale ritten. Hoe klein of groot de reisafstanden ook zijn, per luxe touringcar komen de gasten altijd gelijktijdig aan op de diverse bestemmingen en hoeven zij niet om te zien naar een geschikte parkeerplaats. Ook bij een 'drankje op', laat je rijden!

TIP:

Neem als bruidspaar tijdens jullie bruiloft ook plaats aan boord van de touringcar én huur die snelle bolide op een latere dag wanneer je het 'gas' er wél op kan zetten én jullie ook daarop zijn gekleed.