Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Zonder twijfel de beste keuze voor elke reis

Bedrijfuitje Bedrijfsuitje

Plant u een teamevent, een (vak)beursbezoek, een fabrieksbezoek of een ander bedrijfsuitje? Taxi & Tour P. van de Pol BV staat garant voor veilig en comfortabel vervoer vanaf uw bedrijf naar het evenement en uiteraard weer retour!

Groepsreizen Groepsreizen

De luxe touringcars zijn ook te huur voor alle voorkomende groepsreizen, verenigingsuitjes, familieuitjes, vriendengroepuitjes, bruiloften , vrijgezellenfeesten, sportwedstrijden en uitvaarten .

Schoolreizen en schoolexcursies Schoolreisjes en -excursies

Van ééndaagse schoolreis naar pretparken, dierentuinen of musea voor het basisonderwijs tot meerdaagse excursie in het buitenland voor het voortgezet of hoger onderwijs biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV u altijd een passende vervoersoplossing.

Sportreizen Sportreizen

Bezoekers en supporters aan wedstrijden, variërend van atletiek, voetbal tot Formule1 kunnen erop vertrouwen veilig en comfortabel in de touringcars te kunnen reizen.
Ook sportclubs en - teams zijn graag geziene gasten aan boord van onze luxe touringcar voor het vervoer naar de uitwedstrijd of deelname aan een meerdaags (internationaal) toernooi.

Wintersportreizen Wintersportreizen

Jaarlijks verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV tientallen vervoersopdrachten in het wintersportseizoen naar de bekende (en soms minder bekende) wintersportoorden. Van ééndaagsse dagtocht tot meerdaagse wintersportreizen, waarbij de chauffeur(s) en de touringcar(s) op de eindbestemming verblijven tot aan de terugreis, tot pendelreizen, waarbij de chauffeur(s) en touringcar(s) tussentijds retourreizen, behoren tot de mogelijkheden.

Zakelijke reizen Zakelijke reizen

Eén of meerdere dagen onderweg met uw zakelijke gasten? De luxe touringcars van Taxi & Tour P. van de Pol BV bieden u en uw gasten naast veiligheid en comfort ook de mogelijkheden tot het aan boord geven van presentaties én of het nuttigen van catering .

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Catering aan boord van de touringcars

In samenwerking met een lokaal cateringsbedrijf biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV een ruim assortiment van hapjes en drankjes aan haar gasten. Bekijk ons uitgebreide assortiment hier .

Het is in onze touringcars ook toegestaan om eigen versnaperingen mee te nemen, mits vooraf aangemeld en dit niet leidt tot overtollige vervuiling of overlast.

Contact en offerte formulier

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .