Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Groepsreizen

De luxe touringcars zijn te huur voor alle voorkomende groepsreizen, verenigingsuitjes, familieuitjes, vriendengroepuitjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten, sportwedstrijden en uitvaarten.

Groepsreizen

De luxe touringcars zijn te huur voor alle voorkomende groepsreizen, verenigingsuitjes, familieuitjes, vriendengroepuitjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten, sportwedstrijden en uitvaarten.

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Duidelijke kosten vooraf inzichtelijk

Door de ruime ervaring met alle type gasten, van schoolreisje tot zakelijke delegatie, én op alle denkbare bestemmingen, kunnen wij u vooraf optimaal informeren over de kosten.
Al onze offerteprijzen worden gespecificeerd met eventuele kosten voor parkeren, tol en verzorging/overnachting van de chauffeur(s).

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk.

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.

CONTACT EN OFFERTE FORMULIER

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .

Groepsreizen

Verenigingsuitjes

Familieuitjes

Vriendengroepuitjes

Bruiloften

Vrijgezellenfeesten

Sportwedstrijden

Uitvaarten

Touringcar verhuur met chauffeur voor groepsreizen

Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt u de perfecte keuze voor touringcarverhuur inclusief chauffeur. Plant u een bedrijfsuitje, groepsreis, schoolreisje of -excursie, sportreis, wintersportreis of een zakelijke reis? Taxi & Tour P. van de Pol BV heeft altijd een comfortabele, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor u beschikbaar, ongeacht voor welke (aan)gelegenheid. U kunt rekenen op onze ruime ervaring, zowel op de weg achter het stuur, als op kantoor.

Regionaal, nationaal en internationaal

Zolang er een weg naar toe ligt, brengt Taxi & Tour P. van de Pol BV naar iedere gewenste bestemming. U kunt zelf het reisschema geheel bepalen, wij vertrekken vanuit iedere gewenste locatie en plaats en vervoeren u comfortabel, veilig en milieuvriendelijk van deur tot deur.