Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Touringcar Huren met Chauffeur

Comfortabel, veilig en uiterst milieuvriendelijk.
Kosten vooraf inzichtelijk.

Reizen in Stijl per luxe touringcar? Bij Taxi & Tour P. van de Pol BV huurt u eenvoudig, snel en betrouwbaar een touringcar!

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer per luxe touringcars naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Ook op de bestemming is op verzoek de touringcar met chauffeur beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Hoogwaardig personenvervoer omvat meer dan alleen een touringcar en chauffeur of het brengen van een gezelschap van A naar B. Het begint al in de voorbereiding van uw reis: het familiebedrijf Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt u korte lijnen met een vaste en ervaren contactpersoon die u zo spoedig, correct en volledig mogelijk helpt bij uw vervoersvraag. Nadat uw reisplan volledig naar wens is vastgelegd bespreekt uw vaste contactpersoon voor vertrek persoonlijk uw wensen door met de bij de opdracht betrokken medewerkers, zoals chauffeur(s) en hostesses. Bij de chauffeurs en hostesses kunt u rekenen op ruime ervaring, eerste klas gastheerschap en volledige flexibiliteit binnen de geldende regelgeving.

Het wagenpark van Taxi & Tour P. van de Pol BV bestaat uit zeer recente touringcars met een exclusieve uitstraling, in diverse uitvoeringen en passagiersaantallen.

Vraag geheel vrijblijvende een offerte bij ons aan voor het huren van een touringcar. Wij staan graag tot uw dienst voor iedere uitdaging.

Contact en offerte formulier

Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier .
Op werkdagen ontvangt u binnen 4 uur onze reactie.
Bellen kan uiteraard ook altijd.

Touringcar met chauffeur huren

Kosten vooraf inzichtelijk

Veilig en comfortabel

De juiste touringcar huren voor iedere gelegenheid

Bedrijfsuitje

Plant u een teamevent, een (vak)beursbezoek, een fabrieksbezoek of een ander bedrijfsuitje? Taxi & Tour P. van de Pol BV staat garant voor veilig en comfortabel vervoer vanaf uw bedrijf naar het evenement en uiteraard weer retour!

Sportreizen

Bezoekers en supporters aan wedstrijden, variërend van atletiek, voetbal tot Formule1 kunnen erop vertrouwen veilig en comfortabel in de touringcars te kunnen reizen.
Ook sportclubs en - teams zijn graag geziene gasten aan boord van onze luxe touringcar voor het vervoer naar de uitwedstrijd of deelname aan een meerdaags (internationaal) toernooi.

Groepsreizen

De luxe touringcars zijn ook te huur voor alle voorkomende groepsreizen, verenigingsuitjes, familieuitjes, vriendengroepuitjes, bruiloften , vrijgezellenfeesten, sportwedstrijden en uitvaarten .

Wintersportreizen

Jaarlijks verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV tientallen vervoersopdrachten in het wintersportseizoen naar de bekende (en soms minder bekende) wintersportoorden. Van ééndaagsse dagtocht tot meerdaagse wintersportreizen, waarbij de chauffeur(s) en de touringcar(s) op de eindbestemming verblijven tot aan de terugreis, tot pendelreizen, waarbij de chauffeur(s) en touringcar(s) tussentijds retourreizen, behoren tot de mogelijkheden.

Schoolreisjes en -excursies

Van ééndaagse schoolreis naar pretparken, dierentuinen of musea voor het basisonderwijs tot meerdaagse excursie in het buitenland voor het voortgezet of hoger onderwijs biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV u altijd een passende vervoersoplossing.

Zakelijke reizen

Eén of meerdere dagen onderweg met uw zakelijke gasten? De luxe touringcars van Taxi & Tour P. van de Pol BV bieden u en uw gasten naast veiligheid en comfort ook de mogelijkheden tot het aan boord geven van presentaties én of het nuttigen van catering.