Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Zonder twijfel de beste keuze voor elke reis

BedrijfuitjeBedrijfsuitje

Plant u een teamevent, een (vak)beursbezoek, een fabrieksbezoek of een ander bedrijfsuitje? Taxi & Tour P. van de Pol BV staat garant voor veilig en comfortabel vervoer vanaf uw bedrijf naar het evenement en uiteraard weer retour!

GroepsreizenGroepsreizen

De luxe touringcars zijn ook te huur voor alle voorkomende groepsreizen, verenigingsuitjes, familieuitjes, vriendengroepuitjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten, sportwedstrijden en uitvaarten.

Schoolreizen en schoolexcursiesSchoolreisjes en -excursies

Van ééndaagse schoolreis naar pretparken, dierentuinen of musea voor het basisonderwijs tot meerdaagse excursie in het buitenland voor het voortgezet of hoger onderwijs biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV u altijd een passende vervoersoplossing.

SportreizenSportreizen

Bezoekers en supporters aan wedstrijden, variërend van atletiek, voetbal tot Formule1 kunnen erop vertrouwen veilig en comfortabel in de touringcars te kunnen reizen.
Ook sportclubs en - teams zijn graag geziene gasten aan boord van onze luxe touringcar voor het vervoer naar de uitwedstrijd of deelname aan een meerdaags (internationaal) toernooi.

WintersportreizenWintersportreizen

Jaarlijks verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV tientallen vervoersopdrachten in het wintersportseizoen naar de bekende (en soms minder bekende) wintersportoorden. Van ééndaagsse dagtocht tot meerdaagse wintersportreizen, waarbij de chauffeur(s) en de touringcar(s) op de eindbestemming verblijven tot aan de terugreis, tot pendelreizen, waarbij de chauffeur(s) en touringcar(s) tussentijds retourreizen, behoren tot de mogelijkheden.

Zakelijke reizenZakelijke reizen

Eén of meerdere dagen onderweg met uw zakelijke gasten? De luxe touringcars van Taxi & Tour P. van de Pol BV bieden u en uw gasten naast veiligheid en comfort ook de mogelijkheden tot het aan boord geven van presentaties én of het nuttigen van catering.

Contact en offerte formulier

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier.