Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Wintersportreizen In Eigen vertrouwde bubbel!

SPECIAAL VOOR HET WINTERSPORTSEIZOEN 2020/2021: DE WINTERSPORT-BUBBEL!

De wereldwijde COVID-19 pandemie heeft het dagelijks leven, maar vooral ook de reisgewoonten ingrijpend veranderd. De reisbehoefte wordt mede gevormd door (vermeende) risico-factoren. Reizen per touringcar draagt er aan bij om risico's te verkleinen, zeker ook naar de wintersportoorden!

Taxi & Tour P. van de Pol BV introduceert de 'Wintersport-bubbel' voor het wintersportseizoen 2020/2021: Bepaal zelf wie er meereist en vermijd drukte en onbekenden. Graag zetten wij uiteen hoe de inzet van een touringcar kan bijdragen tot het verminderen van risico's.
Het afreizen per touringcar naar de wintersport t.o.v. per vliegtuig kent vele voordelen: meestal goedkoper en altijd milieuvriendelijker.
Maar door het kiezen voor vervoer per touringcar kunt u ook zelf in de hand houden wie er meereist. In het vliegtuig zal u en uw gezelschap aan boord plaats moeten nemen samen met wellicht vele tientallen onbekende reizigers. Houdt iedere onbekende zich wel netjes aan de voorschriften niet te reizen bij klachten? In de touringcar reist u samen met alleen uw eigen collega's, relaties, team-, familieleden en of vrienden.
Vermijd ook drukte op luchthavens door te reizen per touringcar. Onze touringcars kunnen starten vanaf ieder gewenst vertrekpunt én u rechtstreeks brengen tot aan uw accommodatie.

Jaarlijks verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV tientallen vervoersopdrachten in het wintersportseizoen naar de bekende (en soms minder bekende) wintersportoorden. Van ééndaagsse dagtocht tot meerdaagse wintersportreizen, waarbij de chauffeur(s) en de touringcar(s) op de eindbestemming verblijven tot aan de terugreis, tot pendelreizen, waarbij de chauffeur(s) en touringcar(s) tussentijds retourreizen, behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om eens de mogelijkheden te bespeken. Bel ons via +31 341 26 000 6 of e-mail ons via info@viptouringcar.nl, ook kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.

Corona-proof accommodatie

Taxi & Tour P. van de Pol BV brengt u graag in contact met aanbieders van corona-proof accommodaties, waar u met de eigen 'bubbel' veilig kunt verblijven tijdens de wintersport.

Anders dan anders

Het wintersportseizoen 2020/2021 zal er iets anders uitzien dan u wellicht gewend bent. Maar het is goed te weten dat alle wintersport-oorden al voorbereid zijn op uw komst, in deze tijden van COVID-19.

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk.

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.

CONTACT EN OFFERTE FORMULIER

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen, of voor het aanvragen van een offerte. Ontvang op werkdagen binnen 4 uur onze reactie.
Voor een uitgebreid offerte aanvraag formulier klikt u hier.

Wintersportoorden

Bekend en onbekend

Voor één dag

Of hele week

Touringcar verhuur met chauffeur bij wintersportreizen

Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt u de perfecte keuze voor touringcarverhuur inclusief chauffeur. Plant u een bedrijfsuitje, groepsreis, schoolreisje of -excursie, sportreis, wintersportreis of een zakelijke reis? Taxi & Tour P. van de Pol BV heeft altijd een comfortabele, veilige en milieuvriendelijke oplossing voor u beschikbaar, ongeacht voor welke (aan)gelegenheid. U kunt rekenen op onze ruime ervaring, zowel op de weg achter het stuur, als op kantoor.

Regionaal, nationaal en internationaal

Zolang er een weg naar toe ligt, brengt Taxi & Tour P. van de Pol BV naar iedere gewenste bestemming. U kunt zelf het reisschema geheel bepalen, wij vertrekken vanuit iedere gewenste locatie en plaats en vervoeren u comfortabel, veilig en milieuvriendelijk van deur tot deur.