Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Test and GO!

Test and GO!

In samenwerking met diverse (overheids-)instanties werkt Taxi & Tour P. van de Pol BV nu ook aan een pilot om reizigers kort voor vertrek te testen op COVID-19 middels een sneltest, waarna er nóg veiliger gereisd kan worden mét minder restricties voor het reisgezelschap.

METEN = WETEN. De afgelopen maanden hebben onze touringcars reeds bewezen dat het vervoer per touringcar, ook in tijden van COVID-19, veilig is. De luchtverversingssystemen aan boord van onze luxe touringcars bieden een optimaal klimaat in de strijd voor het tegengaan van besmettingen. Door op voorhand, kort voor vertrek, middels een sneltest ook uit te sluiten dat er besmette passagiers aan boord stappen van onze touringcars biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV nóg weer een extra stap om veilig te kunnen reizen.

Reisdoelen en bestemmingen, zoals bijvoorbeeld restaurants, kunnen in deze pilot gevrijwaard worden van geldende restricties. Het gaat immers om een recent negatief getest gezelschap die de accommodatie bezoekt. Door ook bijvoorbeeld bedienende medewerkers van het restaurant vooraf te testen kan het gezelschap in een veilige 'bubbel' blijven verkeren en worden risico's op besmettingen vrijwel uitgesloten.

Ook internationaal verkent Taxi & Tour P. van de Pol BV de mogelijkheden die ontstaan door deze nieuwe vorm van personenvervoer waarbij de reizigers kort voor vertrek worden getest.

Antigeentest

Taxi & Tour P. van de Pol BV maakt enkel gebruik van door het RIVM goedgekeurde antigeentesten. Op dit moment zijn de volgende antigeentesten door het RIVM goedgekeurd:

  • Panbio COVID-19-Ag rapid test (Abbott)
  • BD Veritor (Becton Dickinson)
  • Sofia SARS Antigen FIA (Quidel)
  • SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test (Roche)
  • Standard F-Covid-19 Ag FIA (SD biosensor)

Een positieve antigeentest is betrouwbaar waarna (thuis)isolatie en bron- en contactonderzoek zal volgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze pilot, met sneltesten kort voor vertrek, er voor u en uw reisgezelschap kunnen ontstaan?

Neem dan direct, geheel vrijblijvend, contact met ons op via +31341260006 of info@viptouringcar.nl om uw wensen te bespreken.

Touringcar met chauffeur huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Duidelijke kosten vooraf inzichtelijk

Door de ruime ervaring met alle type gasten, van schoolreisje tot zakelijke delegatie, én op alle denkbare bestemmingen, kunnen wij u vooraf optimaal informeren over de kosten.
Al onze offerteprijzen worden gespecificeerd met eventuele kosten voor parkeren, tol en verzorging/overnachting van de chauffeur(s).

Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk.

Als gast aan boord kunt u vertrouwen op onze uiterst recente touringcars die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, zodat zowel op de korte als op de lange reisafstanden zorgeloos en comfortabel gereisd wordt.