Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

COVID-19 Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Voor ritten en reizen die nu geboekt worden met vertrekdatum in de periode 1 september 2020 t/m 30 juni 2021 gelden afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

  • Géén aanbetaling op het moment van reserveren.
  • Betaling van de reissom twee weken voor vertrekdatum.
  • Indien in de periode van twee weken voor vertrekdatum tot de dag van vertrek het reisadvies wordt aangepast naar oranje of zelfs negatief (rood), volgt een volledige restitutie van de betaling.
  • Indien op de dag van vertrek of tijdens de uitvoering van de reis het reisadvies wordt aangepast naar oranje of zelfs negatief (rood), wordt in gezamenlijk overleg besloten hoe de reis uit te voeren dan wel voort te zetten. Er volgt geen restitutie in dit geval.

Uitstekend klimaat tegen COVID-19


De COVID-19-pandemie heeft onze klanten, passagiers en opdrachtgevers onrustig gemaakt en de reisgewoonten veranderd. Dankzij de nieuwste airconditioningtechnologie kunnen onze chauffeurs en passagiers een zucht van verlichting slaken.


De wereldwijde COVID-19-pandemie heeft het dagelijkse leven van touringcarbedrijven ingrijpend veranderd. In Nederland, zoals in veel Europese landen, werd het touringcarverkeer tijdelijk ernstig beperkt toen de maatregelen op het gebied van het gezondheidsbeleid begonnen en komt het maar langzaam weer op gang. Klanten, passagiers en opdrachtgevers zijn nog steeds onrustig. Hoe veilig is het om met de touringcar te reizen?

Taxi & Tour P. van de Pol BV houdt rekening met deze onzekerheid bij passagier en opdrachtgever en is zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die het heeft tegenover zijn klanten en medewerkers. Alle voertuigen uit het wagenpark beschikken over hoogontwikkelde airconditioning- en ventilatiesystemen. Deze zorgen voor veel frisse lucht en gaan zo het risico op infectie door aërosolen tegen.


De combinatie van technologieën, (hygiëne-)maatregelen en gezond 'boerenverstand' draagt er aan bij dat het reizen per touringcar, óók in tijden van COVID-19, nog altijd behoort tot de meest veilige vormen van personenvervoer!

LUCHTCIRCULATIE AAN BOORD VAN EEN TOURINGCAR:

  • Gemiddeld minimaal 80 tot 85% verse lucht, rest reciculatie.
  • 65 tot 100 keer per uur lucht ververst! (= iedere 36 tot 55 seconden)
  • Instroming lucht van bovenaf en via roosters in het middenpad naar de koffertuimte, waar het afgevoerd wordt naar buiten.
  • Toevoer individueel te bepalen door middel van de servicesets onder de (hand)bagage-vakken.

Veiligheids- en gezondheidmaatregelen COVID-19
Taxi & Tour P. van de Pol BV

Lever de ondertekende gezondheidsverklaring in bij de chauffeur of reisleider. Reis niet mee indien er gezondheidsklachten zijn.

Plaats bagage zelf, op aanwijzing van de chauffeur, in het bagageruim.

Alle passagiers ontsmetten hun handen zodra zij aan boord stappen.

Bij de instapdeur is handontsmettingsmiddel aanwezig voor de passagiers.

Passagiers stappen via de achterste deur in én uit.

Passagiers houden afstand tot elkaar bij in- en uitstappen. Loop zover mogelijk door naar voren óf naar achteren na het instappen. Passagiers dichtst bij de uitgang stappen als eerste weer uit.

Passagiers dragen de hele reis hun mondmasker.

Toilet en koelkasten worden niet gebruikt tijdens de reis, alleen in uiterste nood.

In de maanden juli en augustus 2020 hebben de luxe touringcars van Taxi & Tour P. van de Pol BV in totaal 1.167.113 reizigerkilometers veilig mogen afleggen.

Er heeft géén overdracht of besmetting aan boord van de touringcars plaatsgevonden.