Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Over ons

Taxi & Tour P. van de Pol BV is een eeuwenoud familiebedrijf, waar momenteel de vijfde generatie van de familie Van de Pol de dagelijkse leiding voert.

Het bedrijf is gevestigd te Nunspeet op de Veluwe, centraal gelegen in Nederland, van waaruit de touringcars en miditouringcars klanten en opdrachtgevers door héél Nederland bedienen; van de Randstad tot Twente en van Groningen tot Maastricht. De taxivoertuigen binnen de vloot worden hoofdzakelijk ingezet om een kleiner werkgebied te bedienen; grofweg in een straal rond het bedrijf inclusief de plaatsen en gemeenten Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort en Lelystad, met uitbreiding naar de (inter)nationale luchthavens.

Personenvervoer is een dienstverrichting welke door Taxi & Tour P. van de Pol BV al sinds 1887 wordt aangeboden in allerlei vormen. Het Nederlandse woord ‘dienstverrichting’ wordt in het algemeen niet vaak meer gebruikt, veel bekender en vaker gebruikt is de Engelse vertaling van het woord: Service. Na ruim 130 jaar is men bij Taxi & Tour P van de Pol BV nimmer vergeten wat dienstverrichting inhoudt.
Een dienst is niet te vergelijken met een goed. Waar er verkeerde of defecte goederen worden geleverd dan bestaan er (bijna) altijd de mogelijkheid om deze te ruilen. Maar een dienst valt niet in te ruilen, deze kan slechts eenmalig worden geleverd en in die ene keer moet ervoor gezorgd worden dat deze correct wordt geleverd. Bij Taxi & Tour P. van de Pol BV streeft men na om IEDERE dienst naar volle tevredenheid van alle partijen te leveren.

Hoogwaardig personenvervoer omvat meer dan alleen een touringcar of taxi en chauffeur of het brengen van een gast of gezelschap van A naar B. Het begint al in de voorbereiding van uw reis: het familiebedrijf Taxi & Tour P. van de Pol BV biedt u korte lijnen met een vaste en ervaren contactpersoon die u zo spoedig, correct en volledig mogelijk helpt bij uw vervoersvraag. Nadat uw reisplan volledig naar wens is vastgelegd bespreekt uw vaste contactpersoon voor vertrek persoonlijk uw wensen door met de bij de opdracht betrokken medewerkers, zoals chauffeur(s) en hostesses. Bij de chauffeurs en hostesses kunt u rekenen op ruime ervaring, eerste klas gastheerschap en volledige flexibiliteit binnen de geldende regelgeving.

Het wagenpark van Taxi & Tour P. van de Pol BV bestaat uit zeer recente touringcars met een exclusieve uitstraling, in diverse uitvoeringen en passagiersaantallen. De voltallige vloot van Taxi & Tour P. van de Pol BV voldoet aan de strenge milieu-eisen EURO VI of hoger.

Vraag geheel vrijblijvende een offerte bij ons aan voor het huren van een touringcar of het boeken van een taxi. Wij staan graag tot uw dienst voor iedere uitdaging.

Peter van de Pol jr.
Directeur Taxi & Tour P. van de Pol BV

Sinds 1887

Als koetsier in dienst van Mr. H.F. van Meurs, oud-burgemeester van Harderwijk, reed Johannes Rekers dagelijks de oud-burgemeester naar Harderwijk. De heer Van Meurs, die huize Hulshorst bewoonde, had een rijtuig laten maken met massieve rubberbanden. Bij het overlijden van de oud-burgemeester in 1887 kreeg de heer Rekers dit rijtuig in eigendom en het was in die tijd de hoogste luxe om een toertje met dit rijtuig te maken met de heer Rekers met hoge hoed op de bok. Dit eerste voertuig was aanzet tot het hedendaagse bedrijf.

Omstreeks 1910 vestigde de heer Johannes Rekers een stalhouderij en rijtuigenverhuurbedrijf in het koetshuis van notaris Vitringa, dat bij hotel Ittmann behoorde.

Later kocht de heer Rekers het dubbele huis, tegenover het hotel aan de Laan. Zijn enige dochter trouwde met Peter van de Pol.

In de latere jaren werd het dubbele huis tegenover het hotel afgebroken en werd een in die tijd modern autobedrijf gevestigd van de firma P. van de Pol, waaraan verbonden garages, reparatieinrichting, autoboxen, ziekenautopost, taxibedrijf, autoverhuur en andere aanverwante zaken.

In 2002 is het bedrijf verhuisd naar het industrieterrein Lepelingen te Nunspeet aan de Marconiweg. En vanuit deze moderne locatie wordt een grote diversiteit aan diensten op het gebied van personenvervoer aangeboden.

Touringcar huren

Al sinds 1887 verzorgt Taxi & Tour P. van de Pol BV comfortabel en veilig vervoer naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland.
Ook op de bestemming is zijn wij op verzoek beschikbaar voor vervoer te plaatse.

Vloot

De vloot van Taxi & Tour P. van de Pol BV bestaat uit zeer recente touringcars met een exclusieve uitstraling, in diverse uitvoeringen en passagiersaantallen.

Alle touringcars, miditouringcars en taxi's binnen de vloot van Taxi & Tour P. van de Pol BV voldoen aan de strenge milieu-eisen EURO VI of hoger.

Welkom aan boord

Wanneer mogen wij u ontvangen?

Onze mensen

Maak kennis met de mensen achter Taxi & Tour P. van de Pol BV. Door onze ruime ervaring met alle type gasten, van schoolreisje tot zakelijke delegatie, én naar alle denkbare bestemmingen, kunnen wij u vooraf optimaal informeren over de kosten en het reisschema. Tijdens uw reis kunt u rekenen op onze ruime ervaring en flexibiliteit voor een zorgeloze en comfortabele reis.

Peter van de Pol jr.
DIRECTEUR & VERKOOP

info@viptouringcar.nl
0341 - 26 000 6

Peter van de Pol sr.
DIRECTIE & CHAUFFEUR

info@viptouringcar.nl
0341 - 26 000 6

René van de Pol
VLOOTBEHEER & CHAUFFEUR

info@viptouringcar.nl
0341 - 26 000 6