Opening KANTOOR: MA - VR 08.30 - 17.30

Tips online calculator

Sinds februari 2022 is op onze website een online calculator opgenomen. Ondanks veelvuldig voorafgaand testen en doorgaande verdere optimalisering van de calculator kunnen de onderstaande tips u helpen om te komen tot een beter gewenst resultaat.

 • Taal veranderen :
  Op sommige pc-systemen en browsers herkent het systeem een verkeerde taal. Door te klikken op het wereld-symbool in de rechterbovenhoek van de calculator kunt u de taalinstellingen wijzigen naar uw eigen voorkeuren.
 • Geen grote passagiers-aantallen opgeven :
  Het systeem berekent op basis van het opgegeven passagiersaantal welke voertuigen het reisschema mogelijk kunnen uitvoeren. Hoe lager het aantal passagiers dat u opgeeft, hoe meer verschillende type voertuigen er vertoond zullen worden.
 • Enkele reis of retourreis berekenen:
  Indien u een tarief voor een enkele reis berekent gaat het systeem er automatisch vanuit dat de touringcar en chauffeur(s) na de aankomst op de bestemming weer leeg terug zullen reizen. Indien u een tarief voor een retourreis berekent dan gaat het systeem er automatisch vanuit dat de touringcar en chauffeur(s) op de bestemming blijven wachten tot de retourreis wordt aangevangen. Indien bij een retourreis de touringcar en chauffeur(s) op de bestemming niet benodigd zijn kan het voordeliger uitpakken om de route als twee afzonderlijke enkele reizen te berekenen. Andersom kan ook een juist een retourreis voordeliger uitpakken dan twee enkele reizen. Probeert u beide optie's eens uit.
 • Emailadres opgegeven :
  Voordat de calculator u de prijzen van de beschikbare voertuigtypen laat zien wordt gevraagd om een emailadres op te gegeven. Direct hierna ziet u de prijzen op het scherm. Wij vragen u om een emailadres achter te laten, zodat wij eventueel kunnen benaderen indien wij u persoonlijk een betere aanbieding dan het systeem kunnen maken. Bijvoorbeeld wanneer het systeem rekent met twee chauffeurs, terwijl gebruik van een zogenaamde aan- en of afloschauffeur voordeliger kan uitpakken.

Mocht u ondanks de voornoemde tips er toch niet kunnen uitkomen, dan staan wij u graag 24/7 te woord via +31 341 - 26 000 6 , per email: info@viptouringcar.nl of kunt u het offerte formulier gebruiken, waarna wij u zo spoedig mogelijk van een tarief zullen voorzien.